Websites

Een website die aanspreekt

LiveWall is gespecialiseerd in het ontwerpen en ontwikkelen van succesvolle en aantrekkelijke websites. De website als communicatiemiddel wordt steeds belangrijker. Wij ontwikkelen daarom voor jou een website die geoptimaliseerd is voor alle mogelijke zoekmachines. We zorgen dat je on-site SEO op orde is waardoor er meer traffic naar jouw website wordt gegenereerd.

Neem contact op

Een aansprekend en bruikbaar design

Ons designteam gaat aan de slag met de beste designs. Daarbij houden we rekening met alle type gebruikers binnen de doelgroep, maar uiteraard ook met mobiel gebruik. Bovendien combineren we een goed grafisch design met een duidelijk UX-design om zo de beste ervaring voor de eindgebruiker te realiseren. Vanaf het begin denken onze designers mee om het maximale resultaat te behalen.

Development

LiveWall heeft een volledig in-house developmentteam waarmee we snel kunnen schakelen bij de ontwikkeling van de website. Door onze brede ervaring is niets ons te gek. Van kleine B2B website, tot consumentenwebsite met miljoenen hits. We gebruiken de laatste technieken en innovaties om de site te optimaliseren. 

Traffic en performance

Het belangrijkste is natuurlijk dat de website bezocht wordt. Wij denken dan ook vanaf de conceptfase mee met de mogelijkheden voor het genereren van traffic. Dit kan bijvoorbeeld bereikt worden door SEO, SEA en een goede contentstrategie in te zetten. Uiteraard meten we de performance non-stop en kunnen we op elk moment bijsturen.

Gerelateerde cases

Onze diensten