Online marketing

Vernieuwende Online Advertising

Online advertenties, van Google AdWords tot Facebook advertising: het totale pakket wordt meegenomen in de strategie. Een duidelijke verdeling van budget, content, verdeelsleutel en verwezenlijking wordt samen met de klant overlegd. Door het continu in de gaten houden van de resultaten, kunnen advertenties in real-time worden bijgestuurd voor een optimale exposure of conversie.

Neem contact op

Een goede strategie en concept

Online advertising start bij een goed concept en een goede strategie. Is je doelstelling om voor bekendheid van je merk te zorgen, om meer te verkopen, of heb je een hele specifiek doelgroep? Samen bepalen we de juiste strategie. Ons creatieve team gaat aan de slag met het uitwerken van een strategie op maat. Deze is toegespitst op jouw wensen, brand imago en doelstellingen. Daarbij worden er duidelijke meetpunten opgenomen, zodat we de doelstellingen nooit uit het oog verliezen.

Kort en krachtige video ads

LiveWall heeft een in-house videoproductiebedrijf: 15seconds.tv. Speciaal voor de productie van korte content en video-advertenties in snappy adaptive content. Advertenties die binnen een paar seconden de boodschap overbrengen, zijn onze specialiteit. Of het nu een Instagram-verhaal is, een Youtube Pre-roll of een video voor je Facebook-tijdlijn, wij komen tot de kern in slechts een paar seconden.

Creatieve Display Ads

Via display ads brengen we traffic naar je website. Naast de reguliere display ads als IAB formaat, zijn we nog veel unieker in de ontwikkeling van creatieve en innovatieve rich media ads. Deze ads kunnen interactief zijn, animaties bevatten en extra ruimte bieden om in het oog te springen bij uw potentiele klanten of doelgroep. Verder geven we de mogelijkheid om dynamisch gegenereerde advertenties te maken, gebaseerd op je eigen product en/of service feed. Deze manier van retargeting zorgt ervoor dat de potentiele klant jou niet meer uit het oog verliest.

Social advertising

Naast uitgebreide marketing campagnes, gericht op ieder kanaal, biedt LiveWall ook een specialisatie in de verwezelijking van campagnes op social media. Facebook, Instagram, Youtube; alle kanalen komen voorbij. Hier zijn uiteenlopende strategieën mogelijk, die geadviseerd en op maat gemaakt worden. We leggen de focus op contentcreatie, user stories of advertenties die tot in de puntjes getarget en gefinetuned zijn voor jouw doelgroep. Dus ben je op zoek naar een boost op, met en door social media? LiveWall denkt met je mee!

Meetbare resultaten

Meten is weten, ook binnen multimediale campagnes. Elke online advertising campagne moet een meetbaar resultaat hebben. Dit kan volledig afhangen van de doelstelling zoals awareness, conversie of sales. We finetunen de advertenties om dit resultaat te bereiken. Daarnaast zorgt onze data-analyse voor de meest gerichte campagnes. De analyse kan namelijk op gezette meetpunten of in real-time plaatsvinden.

Advertising tooling

Niet alleen kunnen we op maat gemaakte campagnes leveren, ook geloven we erin dat de minder creatieve campagnes door marketeers zelf opgezet moeten kunnen worden. Daarom ontwikkelde LiveWall de Campaign Designer. De Campaign Designer is een overzichtelijk platform waarmee grote, wereldwijde campagnes kunnen worden opgezet en gerealiseerd. Het volledige proces van het uitzetten van een campagne is geoptimaliseerd voor jouw specifieke doeleinden.

Gerelateerde cases

Onze diensten