Media

Wij bedenken en ontwikkelen de meest spraakmakende campagnes voor media, met solide contentplatforms en unieke games. Dat doen we voor klanten als RTL, Endemol, SlamFM, Telegraaf Media Groep, de BBC en andere vooraanstaande mediamagnaten. Zo genereren we meer dan 250 miljoen bezoekers per jaar!

Neem contact op

Contentplatforms

De perfecte online uiting van jouw content, daar zorgen wij voor. LiveWall ontwikkelt high-end contentplatforms, als mobiele app, website en mobile website. De content kan elke vorm hebben, van blog, tot video en artikelen. We zorgen dat de laatste technieken geïntegreerd zijn en dat de content goed vinbaar is. 

Branded content

Met Branded content worden merken op een mooie en creatieve manier geïntegreerd in de beschikbare content. We geloven heel erg in een combinatie van creativiteit en techniek om echt een unieke branded content-ervaring op te zetten. Dat kan van een eenvoudige actiepagina tot volledige integratie. Denk dan aan de integratie van WE en LIDL in de GTST app. 

Apps

Of het een game is, of een contentplatform, LiveWall ontwikkelt sterke apps voor smartphones en tablet. Van een second screen-toepassing tot een video-/audio-player. LiveWall denkt vanuit concept, UI, en ontwikkeling mee voor het behalen van het maximale resultaat. 

Gerelateerde cases

Onze diensten