Content platforms

Content platform ontwikkeling

De perfecte online uiting van jouw content, daar zorgen wij voor. LiveWall ontwikkelt high-end content platforms zoals een app, website en mobile website. De content kan elke vorm hebben; van blog tot video en van short copy tot artikelen. Daarnaast zorgt LiveWall ervoor dat de nieuwste mogelijkheden geïntegreerd zijn. Met onze contentplatforms voor onder andere &C, Dumpert, 100% NL, SLAM FM, Geen Stijl, The Voice of Holland, Eigen Huis en Tuin, Voetbal Inside en veel anderen bereiken we meer dan 250 miljoen mensen per jaar.

Neem contact op

Technisch en visueel sterk

We ontwikkelen online content-platforms, compleet in-house met de laatste technieken. Snel, met een duidelijke visie en een mooi design. Daarbij ontwerpen we altijd een gebruiksvriendelijk CMS dat aansluit bij jouw wensen. UX-design staat centraal en we kiezen voor een onderscheidende positionering. 

Apps

LiveWall ontwikkelt ook de mobiele apps voor veel verschillende contentplatforms. Met de juiste strategie kan de app wezenlijk verschil maken om meer vaste gebruikers te krijgen en een betere beleving te bieden aan de vaste bezoekers van het platform.

Traffic

We optimaliseren het platform voor het bevorderen van traffic. Dat is uiteraard verder te optimaliseren voor zoekmachines met behulp van SEO, maar ook door het toepassen van bijvoorbeeld AMP, Instant Articles, en andere technieken. Traffic kan natuurlijk ook worden ingezet om direct door te sturen naar relevante artikelen of producten. 

Contentmarketing

We denken niet alleen vanuit een technisch perspectief over contentplatforms, maar we gebruiken ook onze eigen ervaring om het contentplatform tot een succes te maken. We kijken dan naar de optimale content, strategie, structuur en samenstelling van het platform. 

Gerelateerde cases

Onze diensten