Tools

Standaard tool of concept op maat?

LiveWall heeft al een aantal innovatieve tools ontwikkeld en deze zijn direct inzetbaar. 

Maar daag ons creatief team graag uit om een geheel nieuw concept te bedenken. Een nieuw idee - geheel passend bij de vraagstukken van jouw merk of organisatie - is vaak al geboren tijdens een kopje koffie. Of twee. 

 

Livewall op scherm
Geef social media weer op schermen tijdens events, congressen of bijeenkomsten. Wissel deze af met videobeelden, live camera, advertenties etc. Ga zo de interactie aan met je publiek. 

 

Betekenisvolle merkbeleving met LiveWall TV
LiveWall ontwikkelt innovatieve concepten en apps voor het optimaliseren van interactie, social media gebruik en de inzet van branded content rondom TV programma's.

 

Interactie met PresentersWall
PresentersWall geeft het publiek haar stem terug. Laat het publiek stemmen, cijfers geven of een reactie sturen met bijvoorbeeld hun eigen mobiele telefoon!

 

Spotify-app: de toon is gezet
De Spotifybox maakt het mogelijk de computer met Spotify om te toveren tot een jukebox die het publiek laat kiezen welke muziek er te horen is met behulp van de smartphone.

 

FashionWall

Interactieve shopping experience. Laat je klanten swipen door de collectie met hun mobiele telefoon of door de Kinect technologie, waarbij een directe bestelling geplaatst kan worden middels de webshop. Dit alles binnen de omgeving van de eigen winkel. 

 

Up-to-date met LiveWall dashboard

Statistieken en data uit kanalen, waaronder Twitter, Instagram, Facebook, Youtube, Foursquare, Flickr en Google+ worden zichtbaar. Een real-time voortgangsprognose geeft een overzichtelijk en helder beeld.